FC Universitatea Cluj și Peluza Șepcile Roșii, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca lansează o campanie de donare de sânge.

Campania „Suporteri pentru Viață” are ca scop responsabilizarea clujenilor cu privire la donarea de sânge. Un număr constant de donatori va duce la creșterea rezervelor de sânge din Centrul de Transfuzie Sanguină. Acțiunea se desfășoară până la sfarsitul sezonului competitional și își propune atragerea unui număr cât mai mare de donatori. În sprijinul acestei campanii, FC Universitatea Cluj pune la dispoziția donatorilor câte un bilet pentru un meci al echipei de pe teren propriu.
Proiectul mobilizează jucători, staff, suporteri ai Universității Cluj și nu numai, să fie uniți pentru aceeași cauza: donarea de sânge înseamnă vieți salvate.

Campania va avea loc la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, de pe stradă Nicolae Bălcescu nr.18, în perioada 20 noiembrie – 28 Noiembrie, între orele 7.30-13.00.

Vom relua această campanie la începutul returului.

Donează Sânge! Fii Suporter pentru Viață!

O Campanie sustinuta de FC Universitatea Cluj și Peluza Șepcile Roșii în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca.

Alte campanii susținute:
UBB: http://bit.ly/2ySi8lD
OSM „Fii Erou”: https://www.facebook.com/OSM.Doneaza/