Microstagiunea Concertistică de Crăciun. Colindul VOCILOR TRANSILVANE – ed. XXI. Al 600 –lea concert VOCI TRANSILVANE & Adrian Corojan. Ansamblul Coral VOCI TRANSILVANE al Casei de Cultură a municipiului Cluj-Napoca, prestigioasă formație artistică, a cărei activitate este sprijinită permanent de Consiliul Local și Primăria municipiului Cluj-Napoca, de Sindicatul Liber al Învăţământului Preuniversitar Clujean și de Asociaţia Culturală VOCI TRANSILVANE, a organizat, marți 12 decembrie ora 18.00, în sala Transilvania a Casei de Cultură a Studenților (piața Lucian Blaga nr. 1-3, et I), un Concert Ecumenic de CRĂCIUN.

”Continuăm tradiția concertelor ecumenice de Crăciun, inaugurată în 1997, și prezentăm publicului clujean colinde românești și cântece de Crăciun, aparținând diferitelor culturi și denominațiuni creștine. Ca de fiecare dată, repertoriul nostru este alcătuit din lucrări corale cunoscute și îndrăgite, precum și inedite piese de gen; toate purtând amprenta interpretării VOCILOR TRANSILVANE, caracterizată prin sensibilitate, vibrație și trăire artistică” au transmis organizatorii.

Dirijorul Adrian Corojan a primit un buchet de flori din partea d-lui primar Emil Boc, iar la final diplome de recunoaștere din partea municipalității oferite de viceprimarul Dan Tarcea.

Publicul clujean a fost fascinat de măiestria concertului.

NapocaNews