Jucătorii noștri au primit, în această dimineață, vizita mai multor copii cu nevoi speciale, în cadrul proiectului “Și eu pot”, organizat de Centrul Comunitar Județean.

Distracția a început în vestiar, unde cei mici au făcut cunoștință cu fiecare dintre fotbaliștii “Șepcilor roșii” și a continuat în sala de forță, cu parcurgerea traseelor motrice, exerciții cu mingea și diverse alte jocuri. La final, fiecare copil a primit din partea băieților noștri câte un fular cu însemnele Universității Cluj.

George Florescu a fost, pe întreaga durată a acțiunii, alături de micuțul Luca.

“Suntem bucuroși că am reușit să îi aducem aici pe copii, să vadă vestiarul, să ne întâlnească pe noi și să aibă aceste activități în sala de sport. Sunt cazuri emoționante, pe care nu le dorim nimănui, dar, în același timp, ne încântă faptul că putem să ne implicăm. Sportul este foarte important și recomandat pentru fiecare dintre noi. Mă bucur că există asemenea centre, care îi ajută să se integreze în societate”, a declarat mijlocașul.

El a fost completat de managerul Ioan Ovidiu Sabău.

“Vreau să-i felicit pe acești oameni pentru iubirea, grija și afecțiunea de care dau dovadă ajutându-i pe acești copii. Îmi sunt foarte dragi copiii, întotdeauna i-am iubit și îmi face o plăcere extraordinară să-i văd cum se comportă, să admir mișcările lor. Mă gândesc ca într-o zi să fac anumite antrenamente cu copiii de la centrul nostru, să-i învăț câteva dintre lucrurile pe care le stăpânesc și pe care le-am învățat”, a adăugat “Moțul”.

Citește mai mult pe: FCUniversitateaCluj