Pentru cei interesați să se alinieze trendurilor acestui an în materie de protecție pentru telefoane, magazinul online stifler.ro dispune de opțiuni dintre cele mai interesante. Din perspectiva cunoscătorului care știe ce nevoi are un utilizator, protecția completă și complexă este ceva de dorit.

Gama de huse 360 este în măsură să răspundă tuturor nevoilor deținătorilor de telefoane mobile. Aceasta se referă la protecție completă, atât a dispozitivului, cât și a ecranului. Un curcubeu de culoare dintre care fiecare poate alege după bunul plac și la un preț încântător sunt elementele ce contribuie și ele la mulțumirea utilizatorilor.

Populara husă 360˚ este denumită astfel după stilul său de protecție. Aceasta este o husă de tip extinsă; față de clasica și simplista husă de protecție, în acest caz se pune preț nu numai pe carcasă, ci și pe partea frontală a telefonului. Așadar, husa în sine include marginile, precum și butoanele din față, zona difuzorului de asemenea. Materialul acestei huse creează un contur perfect al telefonului, lăsând la vedere doar display-ul.

Pentru acesta în schimb se recomandă aplicarea de folie. Stifler dispune și de o ofertă atractivă în acest sens, incluzând acest produs în prețul husei. Practic este un bonus pentru achiziționarea acestui tip de accesoriu.

Protecția policarbonatului

Piața de accesorii gsm precum husele abundă în opțiuni. Doar că diferența o face nu numai cromatica și design-ul, ci concret compoziția și puterea husei de a rezista și de a crea un soi de scut pentru telefon.

Și la acest capitol husa 360˚ este una câștigătoare. Asta pentru că are la bază nu siliconul, ci policarbonatul. Acesta este materialul cel mai bun în materie de rezistență și protecție, fiind catalogat drept clasă premium. Poate să absoarbă șocurile, având o durată de viață mai mare. Cu toate acestea, nu adaugă un plus de volum la greutatea telefonului. Așadar, este ușor și abia dacă se va simți diferența dispozitivului mobil cu sau fără o astfel de husă.

Caracteristicile acestui material sunt cele care oferă pentru utilizatori motive în plus să recurgă la alegeri precum husa 360.

Husa 360˚ în detalii

Cât despre partea funcțională și de detalii, husa 360 include atenție la toate aspectele. Aceasta este proiectată de așa natură încât să se potrivească perfect tipului de telefon, deci are toate decupajele necesare. Asta permite ca folosirea telefonului să se desfășoare impecabil.

De asemenea, trebuie precizat că o astfel de husă se dedică telefoanelor dintre cele mai diverse. Astfel, cei interesați pot căuta în funcție de modelul dispozitivului o culoare preferată. Poate fi vorba de Huawei, Samsung – seria Galaxy sau deținătorii de iPhone. Practic acoperă o clasă largă de utilizatori, ceea ce face ca mulțumirea acestora să fie justificată.

Spus pe scurt, husa 360 este clasa de huse moderne, ce se bazează pe calitate combinată cu un acut simţ estetic. Reprezintă noua generație de huse ce continuă să fie apreciate, întrucât întrunește toate cerințele: arată elegant, oferă protecție și are prețuri atractive.

Cât despre preț, magazinul online stifler.ro are oferte greu de rezistat. Așadar, pagina oficială dezvăluie reduceri pentru astfel de huse. Stocul este mereu actualizat, așadar cei interesați pot căuta rapid ce nuanță își doresc, pentru a comanda acest produs.

NapocaNews