Un protest tacut sincron a avut loc, sambata la pranz, in fata sediilor PSD din Sibiu si Cluj-Napoca, la care au participat cateva zeci de persoane.

Conform anuntului de pe pagina de Facebook a evenimentului, denumit „Ne (-) am unit: Va vedem din Cluj si Sibiu”, oamenii au protestat pentru „retragerea modificarilor legilor justitiei, pentru o justitie independenta si un cod penal care sa apere cetatenii”, transmite News.ro.

Manifestul a avut loc la ora 12 si a durat 15 minute.

In Cluj-Napoca, cei 80 de protestatari au avut un steag al UE si unul al fostului PCR cu mesajul „Lupu’ isi schimba blana…”, dar si afise cu mesaje precum „Curaj DNA, vino si ii ia”, „Vrem femei ca si Codruta, nu ca Firea si Olguta”, „Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni”, „Nu tacem”, „Justitie, nu coruptie”, „Zero toleranta pentru coruptie”, „Dragnea si ai lui, tradatorii neamului”.

Sorin Bobis, organizatorul „Marsului Sperantei” in care mai multi clujeni au plecat in luna ianuarie pe jos spre Bucuresti, a declarat ca protestul a fost indreptat impotriva modificarilor la Legile justitiei, potrivit Mediafax.

NapocaNews