Sunt momente în viață când totul pare să capete o întorsătură negativă: tocmai s-a îmbolnăvit partenerul, la firmă nu-i mai merge prea bine, copiii au restanțe la facultate, iar finanțele tale par să se diminueze. Chiar și persoanele cu o educație financiară solidă care se străduiesc să respecte regulile de economisire, urmărind și respectând bugetul de cheltuieli, pot avea nevoie de susținere financiară prin diferite metode pe perioade scurte de timp. Primul impuls este să apelezi la bancă, dar ce te faci dacă mai ai unul sau două credite? Îți rămâne varianta unor firme de creditare rapidă, așa-numitele IFN-uri, instituții financiare nebancare, care acordă credite pentru nevoi urgente fără bătăi de cap.

Ca să găsești cel mai avantajos împrumut adaptat nevoilor tale, vei avea nevoie să compari tipurile de împrumuturi existente pe piață pe un site ca imprumut24.ro. Acest site îți prezintă top 5 împrumuturi rapide, cuprinzând o comparație de la cea mai mare sumă până la cea mai mică pe care o poți lua. Scapi astfel de birocrația maximă și de pierdut timpul la ghișeele băncilor. Apelând la astfel de împrumuturi, ai câteva avantaje, dintre care:

Transparență. Vei ști cât ai de plătit de la început, oricât de mare sau mică ar fi dobânda. Asta nu înseamnă că nu trebuie să citești cu atenție contractele pe care le semnezi, pentru a te feri de posibile comisioane pe care poate nu le-ai luat în seamă.

Dobândă 0. Da, deși sună incredibil, unele instituții acordă primul împrumut cu dobândă 0. Bucură-te chiar acum de reducerile de sezon și construiește-ți garderoba de iarnă pentru anul viitor.

Rapiditate. De obicei poți primi răspunsul la solicitare în doar 60 de minute, iar banii în cont îi vei avea în decurs de câteva ore până la 24 de ore.

Accesibilitate. Toate IFN-urile au site-uri online. Poți găsi orice informații ai nevoie, poți completa formularul de solicitare online sau te poți deplasa la sediul firmei, dacă îți este la îndemână. Apoi, mai ai varianta solicitării prin email sau fax.

Ai acces la diferite tipuri de credite. Pe site-ul imprumut24.ro găsești credite adaptate nevoilor tale. Astfel, vei descoperi prezentarea numeroaselor tipuri de credite oferite de instituțiile financiare nebancare. Printre acestea se află produse ca: credite rapide pentru restanțieri, credite doar cu buletinul, credite pentru rău platnici, credite rapide fără acte, credite fără adeverință de venit, împrumuturi rapide fără garanții, credite de nevoi personale și credite auto.

Condiții minime pentru creditare. Pentru a fi eligibil să contractezi un credit la un IFN, va trebui să faci dovada, în general, a următoarelor: să dovedești că ai între 21 și 65-69 de ani, să ai domiciliu stabil în țară, să ai o carte de identitate sau buletin, și să faci dovada unui venit constant. Vei scăpa de giranți și garanții, comisioane, adeverințe de salariu sau alte taxe. Te interesează să revii la un echilibru financiar și să treci cu bine de aceste încercări dificile? Sau poate doar dorești să fii la curent cu oferte de nerefuzat în eventualitatea unor mici capricii de moment? Află tot ce ai nevoie să știi pentru un împrumut urgent fără acte, înscrie-te la newsletter pe împrumut24.ro pentru a descoperi ultimele știri și oferte de la partenerii site-ului și accesează secțiunea de blog pentru a beneficia de trucuri și sfaturi financiare de la cunoscători, în funcție de domeniul de interes.

NapocaNews