În cinstea femeilor au fost scrise nenumărate poezii şi cântece. Infinite poveşti au avut ca subiect femeia. Femeia, eterna poveste! Mulţi şi-au sacrificat viaţa din pasiunea dezvoltată pentru o femeie. Avem oare nevoie de o zi specială pentru a mulţumi, pentru a spune „te iubesc”?

În cinstea zilei de 8 martie, la Casa de Cultură a Studenţilor va avea loc un spectacol dedicat femeilor. Organizatoarea, Nina Badea, s-a gândit la toate şi a avut grijă ca în această zi specială femeilor să le cânte personalităţi importante:

Un spectacol deosebit va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor în ziua de 8 martie, zi dedicată femeilor din întreaga lume. Îi aducem pe Romeo şi Julia Saleno, pe tenorul Bogdan Olaru; pe domnul Dan Dumitran, pe domnişoara Ioana Moldovan care ne va aduce cântece de iubire. Un buchet de dragoste pentru toate femeile de la Cluj.

Repertoriul interpreţilor este alcătuit din:„Piese dedicate femeilor: de iubire, de dragoste. Muzică clasică”.

Organizatoarea a mai pregătit o surpriză, de care doamnele vor avea parte la intrare. De asemenea, la achiziţionarea unui bilet, domnii vor primi o invitaţie pentru doamne, titrează Radio Cluj.

NapocaNews