Ziua de marți, 20 martie, când este sărbătorită în toată lumea Ziua Teatrului pentru Copii și Tineret, va începe la ora 10 cu o reprezentație în română a spectacolului „Ali Baba și cei 40 de hoți”. De la aceeași oră, secția maghiară a instituției va prezenta la Câmpia Turzii spectacolul „Dacă aş fi Matia Corvin”.

De la ora 16:00 va avea loc evenimentul „Căutătorii de păpuși”, un joc interativ, în limba maghiară, care presupune deplasarea de la sediul Asociației „Copacul vieții”, situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 78, până la Teatrul „Puck”. La ora 18.45 va avea loc o tombolă. Vor lua parte copiii participanți la evenimentul „Căutătorii de păpuși”. Premiile vor consta în cărți și abonamente la spectacolele Teatrului de Păpuși „Puck”.

Miercuri, 21 martie, de Ziua Mondială a Teatrelor de Păpuși, sunt programate câteva spectacole după povești minunate. De la ora 9,30 și 11:00, la Cinema „Dacia” din Mănăștur se va juca în limba română „Frumoasa din pădurea adormită”. De la orele 10:00 și 12:00, cei mici sunt așteptați în sala Teatrului „Puck” la spectacolul în limba maghiară „Povești clujene”, care au ca sursă de inspirație întâmplări și personaje istorice reale ale Clujului.

NapocaNews