O femeie din Suedia, care era susținătoare a curentului granițelor deschise a fost violată în grup de mai mulți migranți afgani. Femeia a petrecut câteva momente cu migranții tocmai pentru a demonstra că nu este xenofobă și pentru a da un exemplu celorlalți.

Migranții au întâlnit-o pe victimă în fața unui pub și au mers împreună cu ea la centrul de azil din Ljungby, unde au violat-o și au agresat-o sexual, potrivit Tribunalului Districtual Växjö, informează Daily Mail.

Victima a declarat poliției că a petrecut noaptea cu ei în decembrie, pentru că nu „a fost niciodată înspăimântată sau îngrijorată de oameni din alte țări”, titrează evz.ro.

„Mi-a părut întotdeauna rău pentru cei care pleacă din cauza războiului. În schimb, alții gândesc că ei ar trebui să se întoarcă înapoi acasă și eu m-am opus acestui lucru”, a mărturisit femeia, care susține că a fost violată anal de migranți.

Cei doi agresori, Anwar și Fardin, au condamnați pentru viol și agresiune sexuală, Anwar fiind condamnat la doar 15 luni în spatele gratiilor.

NapocaNews