Fostuil jucător al naționalei României, Gică Popescu, a anunțat azi că în 16 iunie va avea loc pe Cluj Arena un meci între fotbaliştii români ai Generaţiei de Aur şi legendele FC Barcelona. Sunt așteptați să joace, printre alții, Gică Popescu, Gheorghe Hagi, Ioan Ovidiu Sabău sau Mendieta, Puyol şi Stoichkovi.

„Prima ediţie a Sports Festival va avea loc între 14 – 17 iunie 2018 la Cluj-Napoca iar în cadrul acestui eveniment va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de Aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi din legendele Barcelona şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de Aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei şi Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoichkov, fraţii de Boer, Mendieta sau Puyol, jucătorii sunt încântaţi să vină să joace”, a spus Popescu.

Primarul Emil Boc a declarat la rândul său că municipiul Cluj-Napoca a fost, este şi va fi un susţinător necondiţionat al sportului, deținând și titlul de Oraş European al Sportului în acest an.

 

Radu Ștefan