Petre Lăzăroiu, judecător CCR, ZGUDUIE justiția: ‘Am fost interceptat! Mă uitam în fiecare dimineață ca să văd mascații’.

Judecător Petre Lăzăroiu, de la CCR, care a votat în favoarea revocării Laurei Codruța Kovesi, a declarat vineri că fost căutat de consilierul prezidențial Simina Tănăsescu, ce i-a spus că se pune în discuție revocarea sa, după ce un ONG i-a cerut acest lucru președintelui Klaus Iohannis.
Invitat la Antena 3, duminică seara, Lăzăroiu a dezvăluit că a fost și interceptat. Și mai interesant e că magistratul constituțional a fost informat înainte de a fi interceptat, fără să spună cine i-a spus.

”Am fost interceptat. Voiam să îmi cumpăr o cabană de vânătoare. Am întrebat pe cineva dacă are o cabană scoasă la vânzare. M-au pus în legătură cu un director. Astea erau discuțiile mele cu el. Și, pentru că el a fost interceptat, am fost și eu interceptat. Și s-a ajuns la Băsescu, era președinte. A zis că nu îl interesează. Asta se întâmlpa în aprilie 2011. Mi s-a spus că s-a dat mandat de interceptare. În mod normal ar trebui să existe un dosar. Mă uitam să văd, în fiecare dimineață, dacă sunt mascați în fața casei. Nici până în ziua de azi nu mi s-a spus că am fost interceptat. Eu știu și judecătorul care a dat mandat. Prin iunie-iulie mandatul s-a încheiat, au văzut că nu am nicio treabă. Am și eu prietenii mei, care m-au anunțat că sunt interceptat. Eu nu o să fac ce a făcut Toni. Să mă revoce, eu mă judec și vedem noi cine o să plătească.”, a spus Petre Lăzăroiu.