Compania aeriană Ryanair a anunţat lansarea, în aprilie 2019, a primei rute de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj spre Londra Southend cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână.

“Ryanair, compania aeriană nr. 1 a Europei, a anunțat, miercuri, prima sa rută din Cluj, al cincilea său aeroport din România, cu un serviciu către Londra Southend care va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale începând din aprilie, ca parte a calendarului vara 2019. Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri în promoție de la doar 24,99 euro pentru călătorii în aprilie și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, vineri, 15 iunie”, a arătat azi Ryanair într-un comunicat.

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a subliniat în comunicat că negocierile cu Ryanair au durat peste 10 ani.

„Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Sperăm într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută”, a precizat Ciceo.

 

Radu Ştefan