Românii din Covasna, Harghita și Mureș îi cheamă pe frații lor din întreaga țară la București, DUMINICĂ 29 iulie, în Piața Constituției, ora 17. Distribuiți, să afle tot românul!

Împreună vom reafirma cu hotărâre faptul că limba română trebuie sa rămână singura limbă oficială pe întreg teritoriul statului român. Respingem modificările cu caracter antinațional din Codul Administrativ adoptat de parlament prin care limba maghiară dobândește statut de limbă oficială pe o arie ce depășește cu mult județele Covasna, Harghita si Mureș. Limba maghiară va avea același caracter oficial ca limba română, obligativitatea utilizării ei extinzându-se la nivelul administrației centrale, respectiv prefecturi si deconcentrate.
Avem Stat Național Unitar Român. Se surpă temelia lui. Se calcă pe sângele ostașilor Armatei Române căzuți în bătălii, pe trupurile martirilor si sfinților acestui pământ ce au mărturisit România. Se întorc Voievozii în mormânt căci astăzi o clică trădătoare ne vinde pe un pumn de arginți.

Pe 29 iulie vom vedea un lucru: câti dintre noi vom spune NU acestei trădări. Nu este totul pierdut, mobilizarea noastră contează.
Cu Dumnezeu înainte pentru România!

Dr. Mihai Tîrnoveanu.