Acces gratuit pentru elevii, studenții și pensionarii din Cluj-Napoca la meciul de Cupa Davis România-Poloni.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Federația Română de Tenis și Inspectoratul Școlar Județean Cluj anunță că elevii, studenții și pensionarii din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit la meciul de tenis de Cupa Davis dintre România și Polonia. Cei interesați vor putea să ridice de la casa de bilete a Sălii Polivalente câte o invitație în baza carnetului de elev/student sau a cuponului de pensionar (orar: Sâmbătă și Duminică – începând cu ora 09.00).

Echipa României de tenis joacă sâmbătă și duminică, 15-16 septembrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, împotriva Poloniei, o partidă care contează pentru turul al treilea a Grupei II, din Zona Europa/Africa.

Primul care intră în competiție de la ora 13.00, este Marius Copil, care joacă împotriva lui Kamil Majchrzak. Imediat după terminarea acestei partide, Adrian Ungur îl va înfrunta pe Hubert Hurkacs.

Ziua de duminică, 16septembrie, începe la ora 12.00 cu meciul de dublu pe care Horia Tecău și Florin Mergea îl dispută contra echipei formate din Kubot și Matkowski.

După meciul de dublu, Marius Copil dă piept cu Hubert Hurkacz , în timp ce ultimul meci al zilei va fi între Adrian Ungur și Kamil Majchrzak.

Învingătoarea din această rundă finală va promova în grupa zonală I, Europa/Africa.

NapocaNews