Burlacia poate avea avantajele si dezavantajele ei. Chiar daca este destul de placut sa stii ca nu trebuie sa dai socoteala nimanui pentru faptele tale, pentru dispozitia si starile mai putin bune, atunci cand toti prietenii tai se afla in cuplu si aleg sa petreaca mai mult timp cu partenerele lor, s-ar putea sa te simti destul de singur.

Din acest motiv, persoanele celibatare, in special barbatii, aleg sa isi ocupe timpul cu alte activitati, pe care le practica cu frecventa.

Descopera 5 activitati pe care le fac mai des burlacii decat barbatii din cuplu!

Stau mai mult timp in fata calculatorului

Celibatarii isi gasesc mai mult timp pe care sa il petreaca in mediul virtual, fie pentru a cunoaste mai multe persoane, potentiale partenere, fie pentru a se distra, urmarind filme, emisiuni, dezbateri sau pur si simplu pentru a se juca. Studiile arata ca, in materie de jocuri, barbatii singuri sunt pasionati in special de cele de cazino, dar si de jocurile de strategie si cultura generala. Daca si tu esti un burlac convins, verifica termenii de la ruleta si descopera unul dintre cel mai vechi si indragit joc din poate timpurile. In prezent, sunt destul de multe platforme bine organizate, care sa iti ofere o experienta unica, inedita, bucurandu-te din plin si fara efort de jocurile de casino, de ofertele si castigurile pe care acestea ar putea sa ti le aduca.

2. Fac mai mult sport

In mod paradoxal, desi celibatarii petrec mult timp in fata calculatorului, acestia sunt atrasi de sport in egala masura, dorindu-si sa aiba un fizic de invidiat si sa se simta bine in pielea lor. O alta ipoteza ar fi ca ei adopta un stil de viata sanatos si aleg sa arata impecabil pentru a atrage atentia si simpatia doamnelor.

3. Gatesc mai mult

Barbatii singuri sunt cu mult mai independenti din mai multe puncte de vedere si isi doresc sa demonstreze ca se descurca in orice situatie si circumstanta. Chiar si atunci cand vine vorba despre o activitate atribuita in special partii feminine, se pare ca majoritatea dintre burlaci exceleaza, intrucat isi doresc in primul rand o alimentatie echilibrata si sanatoasa, dar si preparate culinare cu un gust desavarsit. Si cum nu pot sa mearga de fiecare daca in oras pentru a lua masa, aleg sa acorde mai multa atentie gatitului, lucru pe care barbatii aflati in cuplu nu il fac, de cele mai multe ori.

4. Citesc mai mult

Desigur, asta nu inseamna ca persoanele care au o relatie nu se delecteaza din cand in cand cu o carte. Insa, celibatarii sunt mai predispusi sa fie atrasi de lectura din dorinta de a folosi timpul pe care il au la dispozitie, facand activitati care sa le aduca multiple beneficii, precum relaxarea si imbogatirea pe plan cultural.

5. Isi suna mai des mama

Nu este niciun secret faptul ca majoritatea barbatilor sunt atasati mai mult de partea feminina a familiei. Chiar daca vor sa para independenti din punctul de vedere al afectiunii pe care mama le-o ofera, majoritatea burlacilor au o relatie mai buna cu familia, comunicand mai des cu acestia.

Acesta sunt cele 5 activitati pe care un burlac le practica cu o frecventa mai mare decat o persoana aflata in cuplu. Tu ai remarcat toate aceste lucruri pana acum la tine sau la prietenii tai celibatari?

NapocaNews