Directorul sportiv al clubului de fotbal CFR Cluj, Daniel Stanciu, a dezmintit, vineri, intr-o conferinta de presa, informatia potrivit careia tehnicianul Dan Petrescu se va intoarce la conducerea tehnica a echipei ardelene, precizand chiar ca se ia in discutie prelungirea contractului cu actualului antrenor, portughezul Antonio Conceicao.

„In ultima vreme au aparut foarte multe speculatii si nu numai pe tema intoarcerii lui Dan Petrescu la CFR Cluj. E o avalansa de astfel de speculatii, asta e cand o echipa e pe primul loc, deranjeaza. E o lupta ca si pe teren. In ceea ce il priveste pe Dan Petrescu, el e apreciat foarte mult pentru performanta realizata aici, dar in acest moment antrenorul nostru este Antonio Conceicao.

El are contract pana in vara. Chiar ieri am avut o discutie cu o parte din actionarii clubului si daca lucrurile continua pe aceeasi linie chiar ne gandim la prelungirea contractului cu Antonio Conceicao pentru inca un sezon. El este antrenorul echipei de pe primul loc”, a spus oficialul.

De asemenea, el a mentionat ca in perioada urmatoare se va discuta prelungirea contractelor cu mai multi jucatori din lot.

„O sa discutam in perioada imediat urmatoare. Camora e capitanul echipei, e un jucator exponential pentru noi si mai mult ca sigur vom avea o discutie cu el. Si nu numai cu el, pentru ca mai sunt jucatori in situatia asta”, a mentionat directorul sportiv.

In perioada de pauza competitionala din iarna CFR Cluj va achizitiona doar jucatori care pot aduce un plus echipei.

„Consider ca avem un lot foarte bun cu care ne putem realiza obiectivul, acela de la castiga titlul. Urmeaza sa analizam, pentru ca mai e pana in decembrie, si daca vom considera ca mai e nevoie de jucatori care sa aduca un plus atunci vom apela la ei. Dar nu vom mai lua jucatori de lot pentru ca avem”, a precizat Stanciu.

Instalat in functie la 22 octombrie, Stanciu a precizat ca este o onoare sa lucreze la cel mai important club din provincie.

NapocaNews