Festivalul Electric Castle, care are loc în localitatea clujeană Bonţida, a anunţat, marţi, primii artişti care vor susţine spectacole la ediţia din 2019, printre aceştia numărându-se Florence + theMachine, 30 Secondsto Mars şi BringMetheHorizon.

„Electric Castle Festival anunţă headliner-ii pentru ediţia din 17-21 iulie 2019. (…) De aproape un deceniu, publicul din România aşteaptă acasă un concert Florence + theMachine, iar Electric Castle transformă, în sfârşit, acest vis în realitate. Este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construită în jurul personalităţii fascinante a solistei, compozitoarei şi fondatoarei Florence Welch. Din 2009, când a lansat primul album, trupa a adunat zeci de săptămâni în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume, nominalizări şi premii câştigate la BRIT Awards, Grammy, Mercury, BBC sau Billboard Awards, ca să le amintim doar pe cele mai importante. (…) Anticipăm, deja, cel mai vizionar concert al anului 2019 din România”, se arată într-o informare a organizatorilor.

Un alt nume este 30 Secondsto Mars, care au câştigat foarte multe premii şi care deţin şi un record Guinnes.

„BringMe The Horizon, revelaţia ediţiei cu numărul 4 a Electric Castle, revin în 2019 pe scena festivalului. Poate cea mai ambiţioasă trupă rock britanică a momentului, BMTH va lansa oficial, la începutul anului viitor, un nou album cu care vor porni imediat într-un turneu de promovare în Europa şi Australia”, se mai arată în informare.

Alte nume confirmate la Electric Castle 2019 sunt WhileSheSleeps, Metric, The Vaccine, Boys Noize, Chinese Man, SofiTukker, Kronos Quartet, Lemaitre, Mono, Tommy Cash, HandsomeFurssau Viagra Boys.

NapocaNews