O femeie care si-a rupt mana a avut parte de un tratament primitiv la Unitatea Primiri Urgente (UPU) Cluj: medicii i-au fixat mana rupta cu niste bucati de carton.

Cel putin asta sustine fiul femeii, care spune ca medicii au apelat la aceasta metoda pentru ca nu aveau atele, potrivit Stiridecluj.ro.

„Mama mea a fost lovita azi de o masina incercand sa traverseze strada neregulamentar si, dupa 6 ore de asteptat la Spitalul de Urgenta Cluj, au trimis-o cu mana rupta la Spitalul de Ortopedie si i-au improvizat atele dintr-o bucata de carton”, a declarat fiul pacientei pentru sursa citata.

De asemenea, barbatul sustine ca medicii i-au spus victimei ca daca vrea sa i se puna ghips are de asteptat cel putin trei ore pana cand o ambulanta o transporta la Ortopedie in acest sens.

Femeia are si o rana deschisa la genunchi, iar barbatul acuza ca medicii de la Urgente nici macar nu s-au uitat la ea. In schimb, rana a fost dezinfectata abia dupa ce pacienta a ajuns la Spitalul de Ortopedie.

„Mi se pare o jignire ca in 2018 sa nu aiba la Clinica de Urgenta atele si sa o trateze asa. La Ortopedie i-au facut ce au avut de facut, dar la Urgenta am stat 6 ore degeaba. Nici macar nu i-au dezinfectat taietura de pe genunchi. Mi se pare inacceptabil”, a mai afirmat barbatul.

NapocaNews