Un barbat si-a omorat sotia in locuinta din Geaca, judetul Cluj, apoi a sustinut, in fata anchetatorilor ca a primit niste semnale pentru a o ucide la o anumita ora. Procurorii criminalisti au deschis o ancheta in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca barbatul va fi examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei.

„Un barbat de 51 de ani este cercetat pentru savarsirea infractiunii de omor dupa ce in noaptea de miercuri spre joi si-ar fi ucis sotia, in varsta de 49 de ani, prin strangulare, crima avand loc intr-un sat din comuna Geaca. Din primele informatii reiese ca, dupa savasirea faptei, barbatul a sunat o ruda care a alertat politia. La audieri, acesta a spus ca a primit niste semnale pentru a-si ucide sotia la o ora fixa in cursul noptii, fara a putea preciza de ce natura au fost acestea. Barbatul urmeaza sa fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei”, au spus sursele citate.

NapocaNews