La un pas de demitere in China, Dan Petrescu se pregateste sa revina in Liga 1, el fiind dorit chiar la echipa pe care a facut-o campioana anul trecut, CFR Cluj.

Dupa ce a ratat obiectivul pe care l-a avut in China, salvarea de la retrogradare a celor de la Guizhou Hengfeng, tehnicianul roman a revenit in tara, asteptand decizia chinezilor de a-i rezilia contractul.

ADVERTISING

inRead invented by Teads
„Bursucul” nu a stat insa degeaba, ci s-a intalnit in cateva randuri cu fostii sai colaboratori de la Cluj, zvonurile sustinand ca acesta isi pregateste terenul pentru revenirea in Gruia.

Potrivit celor de la sport.ro, singurul impediment ce sta in calea numirii lui Petrescu la CFR este contractul pe care acesta inca il mai are in vigoare cu formatia chineza.
ADVERTISMENTSCROLL TO CONTINUE WITH CONTENT

Revenirea lui la Cluj este facilitatea si de schimbarea polilor de putere din cadrul clubului. Conducatorii care l-au adus pe Petrescu pentru primul sau mandat de antrenor au facut un pas in spate in vara, locul lor fiind luat de Iuliu Muresan.

„Doctorul” a sfarsit insa prin a parasi echipa campioana dupa rezultatele slabe din cupele europene, iar antrenorul adus de el la CFR, portughezul Toni Conceicao, poate fi demis in orice moment.

Avand drumul deschis catre Gruia, Petrescu are sanse mari sa fie numit antrenor al lui CFR, el urmand a se lupta pentru un nou titlu in campionatul intern pentru ca, la vara, sa isi caute din nou un angajament banos in strainatate.