Un grup masiv de asociații nonguvernamentale se împotrivesc “colonizării României cu populații străine!” și organizează un marș în acest sens în București.

Peste 500 sute de persoane participă la Marșul împotriva aderării României la Pactul Global pentru Migrație organizat în București și la sediul MAE.

De la Ministerul de Externe, manifestanții s-au îndreptat spre Guvern, apoi spre Președinție. Pe unul dintre bannere se putea citi mesajul: Mele, nu te face preș, în Maroc la Marrakesh.

Mai multe organizații non-guvernamentale sunt în marș împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație, ce urmează a fi semnat pe 10-11 decembrie la Marrakesh, în Maroc.

Protestatarii cer retragerea completă și definitivă a României din Pactul pentru Migrație. “Conform voinței poporului român de a NU fi colonizați cu străini, trebuie să refuzăm acest Pact și să ne alăturăm țărilor care deja au făcut-o: SUA, Israel, Ungaria, Croația, Austria, Estonia, Polonia, Cehia, Slovacia, Italia, Australia etc. La 100 de ani de la victoria de la Marășești trebuie să strigăm din nou, de data aceasta către propria noastră clasă politică: Pe aici nu se trece!”, mai spun organizatorii.

Organizatori: Asociația Bucovina Profundă; Asociația Calea Neamului; Asociația Pro Consumatori; Asociația pentru Cultură, Educație și Valori Europene; Asociația Gogu Puiu; Asociația Noua Dreaptă; Asociația pentru Revigorarea Tradiției; Asociația pentru Toleranță în Spațiul Public; Asociația Scut Botoșănean; Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni; Fundația Ion Gavrilă Ogoranu; Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe.

NapocaNews