La Cluj începe vineri, 18 ianuarie, târgul de nunți „Love and Mariage Expo”.Organizatorii promit viitorilor miri o ofertă variată de produse și servicii, dar și reduceri semnificative. Managerul de proiect al târgului Doris Nati, ne vorbește despre atelierele care vor avea loc timp de 3 zile la Wonderland Cluj Resort.

În cadrul târgului de nunți vom avea o serie de workshop-uri dedicate viitorilor miri, susținute de cei mai de referință wedding-planneri din România, precum și workshop-uri pe hair-styling, make-up, iar cel mai important este workshop-ul în alegerea rochiei de mireasă. Pe lângă asta vom avea workshop-uri pe display-uri de torturi, vom avea și o degustare, în cadrul târgului. Vom avea expusă cea mai scumpă rochie de mireasă, costă 100.000 de lei. (Doris Nati, manager târg)

În cadrul târgului de nunți, Cristina Spătar, cunoscută ca regina RNB-ului românesc, va aduce în atenția publicului rochii și ținute spectaculoase, de la sacouri și fuste conice, la corset din dantelă și rochii în care accentul cade pe finețea croiului sau pe culorile propuse de designer.

NapocaNews