Dan Alexa a dezvaluit numele viitorului antrenor al celor de la CFR Cluj, dupa egalul dintre Dunarea Calarasi si Dinamo, scor 0-0.

Antrenorul formatiei din Calarasi a recunoscut ca a fost contactat de oficialii clujeni, dar ca, din informatiile pe care le detine, Dan Petrescu se va intoarce la campioana Romaniei!

„Am spus-o, nu vreau sa comentez foarte multe, a fost o singura discutie, am inteles ca merge Dan Petrescu. CFR ramane principala candidata la castigarea campionatului impreuna cu Steaua si Craiova, e o lupta in trei”, a spus Dan Alexa, la Telekom Sport.

„Pentru mine e un lucru bun dar trebuie sa ne salvam de la retrogradare. Pentru mine in CV este foarte important, lumea imi da putine sanse, dar aratam ca ne putem bate de la egal la egal cu oricine, nu am pierdut in doua randuri cu CFR, nu am pierdut cu Steaua”, a continuat acesta.

CFR Cluj e pregatita in prezent de Alin Minteuan, dupa ce l-a concediat pe Antonio Conceicao.

Dan Petrecu, in prezent sub contract cu gruparea chineza Guizhou Zhicheng, a mai antrenat-o pe CFR Cluj in sezonul 2017/2018, castigat de formatia din Gruia.

NapocaNews