Emil Boc, primarul Clujului, a explicat de ce a fost lider de galerie pentru meciul de Fed Cup disputat de Romania in Cehia.

Fostul premier marturiseste ca are ceva experienta, el mergand in tinerete la meciurile celor de la Universitatea Cluj acolo unde era responsabil de batutul tobei.

„Nu sunt cantaret, nu ma pricep la muzica. Mergeam in tinerete cu fanii „U” Clujului la meciuri, mai bateam la tobe, dar de atunci nu am mai facut-o. Dar uite ca asa ceva nu se uita. Am fost de cateva ori responsabil cu tobele la vremea aceea. Toba a fost luata din Sala Polivalenta din Cluj, e dotata cu asa ceva si cu alte obiecte care pot intretine ritmul la meciuri. A fost ceva foarte frumos. Am fost 60 de oameni din Cluj, cateva sute de romani din alte tari si am facut sa para ca am jucat in Romania.

Am transpirat cateva camasi, cred ca m-am schimbat de cateva ori in cele opt ore petrecute acolo. Nu am stiut cum a trecut timpul, eram toti conectati la meci. Niciodata pe parcursul meciului nu am tinut cont ca suntem in avantaj sau ca suntem condusi”, a spus Boc la ProSport Live.

NapocaNews