Un barbat in varsta de 31 de ani din Londra, cautat in Marea Britanie pentru multiple crime, a fost prins, sambata dupa-amiaza, in Cluj-Napoca. Acesta avea asupra sa acte de identitate false.

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Cluj – Serviciul Investigatii Criminale, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, au reusit prinderea unui barbat, cautat de autoritatile din Marea Britanie, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare.

Barbatul in varsta de 31 de ani, din Londra, era cautat de autoritatile din Marea Britanie, pentru multiple crime.

In jurul orei 16.00, acesta a fost depistat de catre politistii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, avand asupra lui acte de identitate false.

Pentru prinderea barbatului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane.

Barbatul va fi prezentat Parchetului Curtii de Apel Cluj, pentru luarea masurilor ce se impun, in vederea confirmarii mandatului european de arestare.

La actiune au participat si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Cluj.

NapocaNews