Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, despre o campanie de demonizare a sa, aratand ca tot ce face este ca are grija ca alimentele ce intra in tara noastra sa fie bune de consum „pentru copii”.

„Sunt deranjati ca am zis si noi, totusi, bancile sa mai sprijine si economia, dobanzile sa fie mai mici totusi decat sunt acuma. Asta doare? Deranjeaza? Sa ne trateze si pe noi ca pe ceilalti. Ii doare ca am inceput sa vorbim serios despre alimentele otravite care intra in Romania.

N-avem dreptul sa vedem daca mancarea care intra in tara noastra nu este buna pentru copii? N-avem dreptul sa vedem daca laptele pe care il cumpara mamele pentru copii este otravit? De asta trebuie sa fiu eu demonizat si omorat? Daca este asa, accept! Cand vreodata o rosie din Teleorman este mai putin gustoasa decat o rosie din Spania sau din alta tara?”, a spus Dragnea, la Resita, cu ocazia alegerii unei noi conduceri a PSD Caras-Severin.

Acesta a continua, precizand ca a fost facut „o tinta”.

Nu trebuie sa ma lasati singur. Am fost facut tinta, da. Mi-am asumat asta de la inceput. S-a dovedit ca pentru noi n-a fost niciodata suficient sa castigam alegerile, pentru ca niste smecheri din aceasta tara, niste securisti, incepeau aranjamentele. Ei faceau si guvernele si majoritatile si ii jucau pe toti. De data asta am spus ca trebuie sa rupem acest blestem de pe Romania”, a mai spus presedintele PSD.

NapocaNews