Cea mai mare mișcare pro-viață din lume, a VIII-a ediție la Cluj-Napoca. A VIII-a ediție a campaniei „40 de zile pentru viață” se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 6 martie-14 aprilie 2019. Această ediție va readuce în stradă creștini din toate denominațiunile având o intenție comună de rugăciune, încetarea avorturilor. Continuând rugăciunea pe strada Clinicilor, colţ cu Victor Babeş, organizatorii locali ai campaniei doresc să transmită în acest timp de 40 de zile mesajul privind valoarea pe care fiecare ființă umană o are începând de la concepție. Creștini din toate bisericile din Cluj, precum și din împrejurimi, se alătură celor peste 370 de orașe din toată lumea care se unesc în rugăciune începând cu 6 martie.

Timp de 40 de zile, între orele 7.00-19.00, voluntarii noştri vor fi în stradă pentru a se ruga, a informa locuitorii municipiului Cluj despre importanţa fiecărei vieţi umane, indiferent de stadiul în care se află ea.

Cei care doresc să participe la această campanie de conştientizare se pot înscrie pe pagina 40pentruviata.org. Lansarea campaniei va avea loc în data de 5 martie orele 19:00 în Sala 32 a Casei de Cultură a Studenților, Cluj Napoca.

NapocaNews