Asociația Română Focul Viu, Despărțâmântul Astra Cluj vă invită la prezentarea cărții „Corectitudinea politică – o ideologie neomarxistă. Marxismul cultural – noua utopie”, avându-i coordonatori pe Andrei Dîrlău și Irina Bazon.

Se vrea cu orice preț omul cel nou, înmormântat într-un veșnic prezent, întemnițat în cușca instinctelor sale atavice, fărâmă de neant ce nu va privi cerul nicicând, cărămidă de vid sufletesc ce singură se va zidi în Zidul cel Mare, ridicat între om și om, între om și sufletul lui, și – mai cumplit –, între om și setea lui de Absolut. Și poate de aceea, cartea pe care o veți deschide este un mic și admirabil ghid pentru noi toți cei suferinzi de azi, ce ne poartă cu un remarcabil curaj prin jungla „civilizației” contemporane, tăindu-i brusturii șifăcând astfel potecă cinstită în lumea ucisă de nefasta „corectitudine”.

Despre marxismul cultural – noua utopie va susține o conferință Andrei Dîrlău. Doctor in teologie la facultatea de Teologie Ortodoxă, Universitatea „1 Decembrie 1918”, Alba Iulia. Master „Doctrină şi cultură” (2010) şi Licenţă în teologie pastorală (2008) la Facultatea de Teologie „Iustinian Patriarhul”, Bucureşti. Absolvent Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (engleză, spaniolă, chineză) şi Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale. Autor, traducător, editor, apropiat al Mănăstirii Oaşa unde a petrecut o parte din timp ca frate (neînchinoviat). Experienţă profesională în învăţământ, administraţie publică, programe europene.

Luni, 11 martie 2019, ora 18, în Sala Ioan Mușlea a Bibliotecii Centrale Universitare Lucian Blaga din Cluj-Napoca.

NapocaNews