CFR Cluj se pregateste sa faca unul dintre cele mai spectaculoase transferuri in fotbalul romanesc din ultimii ani.Surse autorizate au dezvaluit in exclusivitate pentru Ziare.com ca Dan Petrescu l-a pus in fruntea listei de achizitii pentru sezonul urmator pe Constantin Budescu.

Petrescu il doreste cu orice pret pe Budescu pentru meciurile din cupele europene, fiind convins ca mijlocasul ofensiv o poate duce pe CFR Cluj macar in grupele Europa League.

Din informatiile noastre, cei de la CFR Cluj s-au interesat deja de conditiile in care Budescu, actualmente in Arabia Saudita la Al-Shabab, s-ar putea intoarce in tara.

Budescu nu ar spune „nu” unei reveniri in Romania, mai ales ca in ultima vreme a pierdut si meciurile echipei nationale, dar vrea sa ramana la Al-Shabab cat timp echipa va fi pregatita de Marius Sumudica.

O eventuala demitere a lui Sumudica, despre care presa araba a scris tot mai mult in ultimele zile, l-ar determina insa pe Budescu sa forteze mana seicilor pentru a reveni in Liga 1.

Cei de la CFR Cluj urmaresc astfel cu atentie situatia lui Budescu, pentru care pregatesc un salariu lunar de 30 de mii de euro.

NapocaNews