Între atacuri  la adresa PSD și elogii la adresa propriei politici – așa și-a lansat PNL, la Cluj, candidații pentru alegerile europarlamentare, regiunea NV, duminică, 31 martie 2019.

6.500 de persoane din regiunea de NV, lideri ai PNL și simpatizanți, au fost prezente la Sala Polivalentă. Prezentarea de la Cluj vine după cea petrecută ieri la Timișoara și face parte dintr-un ciclu de manifestări, declarat de liderii PNL drept ”începutul revoluției liberale în România”.

Luările de cuvânt ale liderilor partidului au conținut, toate, atacuri foarte dure la adresa PSD și a guvernului, împreună cu elogii la adresa primarilor liberali și a Partidului Popular European, văzut ca singura garanție a viitoarei prosperități a României.

Vasile Blaga, a declarat că ”PNL nu se luptă doar cu PSD, ci cu toate celelate formațiuni politice”, menționând aici, expres, formațiunea condusă de Dacian Cioloș.

Ocupând prima pozitie pe lista candidaților, Rareș Bogdan a ținut un discurs pătimaș, atacând, la rândul său, guvernarea PSD, menționând anii săi de emisiuni TV în care a combătut ”ciuma roșie” și promițând că, prin prestația sa la Parlamentul European, va face tot posibilul pentru a remedia pagubele produse de guvernarea PSD.

Rareș Bogdan a adus pe scenă un steag tricolor, decupat la mijloc, primit la Timișoara și a strigat: ”România, România!” El este cel care, de altfel, a avut cea mai entuziastă primire din partea publicului.

NapocaNews