Duminică, 12 mai a.c., începând cu ora 11.00 şi până la 16.30, peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit să îi încânte pe spectatori cu talentele lor în parcarea Hipermarketului Cora Cluj. Publicul va putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei şi Poliţiei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, discdogging, agility, o extraordinară paradă a raselor, activităţi speciale pentru copii şi nu în ultimul rând o inedită paradă a câinilor fără stăpân.

În plus, vizitatorii Hiperparadei vor avea ocazia să îi cunoască pe protagoniştii demonstraţiilor la standurile amenajate în cadrul evenimentului. Vor putea să le pună direct întrebări angajaţilor insituţiilor participante: Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Centrului Chinologic Dr.Aurel Greblea din Sibiu, voluntarilor Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania, ai Serviciului de Ajutor Maltez, Asociaţiei Oameni şi Câini sau Asociaţiei Arca lui Noe. Bruno Icobeţ, câştigător al show-ului Românii au talent, îi va încanta cu demonstraţii extraordinare de discdogging, sportul pe care doreşte să îl promoveze alături de căţeii săi. Reprezentanţii şcolilor de dresaj clujene Dogmaster, Asociaţia Oameni şi Câini şi PetJoy din Cluj vor face demonstraţii de disciplină, pază, apărare, agility, vor invita copiii la activităţi special pregătite pentru ei şi vor da sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.

Asociaţia Chinologică Napoca a Judeţului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu extraordinare parade ale raselor, aceştia având ocazia de a afla, direct de la crescători, care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

Asociaţia Arca lui Noe va prezenta o inedită paradă a câinilor fără stăpân şi va sta la dispoziţia vizitatorilor cu informaţii despre posibilitatea protejării animalelor şi procedurile de adopţie a căţeilor fără stăpân.