Mă tot întreabă prieteni în privat ce să facă la referendum, de parcă nu am fost suficient de clar până acum.

Nu puneți mâna pe buletinele de vot!

Nu numai că întrebările au in nuce un dispreț direct față de Constituția României, dar sunt spurcate cu zeamă securistă anticreștină: cum adică, ai dreptul la amnistie și grațiere pentru unul care a violat și ucis minori, iar cel care e condamnat pentru corupție e damnat fără drept la clemență? Cum să pui mâna cu care îți faci cruce pe asemenea hârtie manipulatoare și toxică?

Este încă un tertip al „industriei anticorupției”, prin care neo-Securitatea globalistă vrea să păstreze țara pradă interesului corporatocrat. Iar nătărăul din deal e ideal în rolul lui de marionetă tâmpă, care dezbină poporul prin intermediul masei de revoluționari iacobini #rezist, model patentat de Soros în SUA împotriva lui Trump.

Johannis, care e disperat că nu mai are priză la români, este unul care a luat cu japca imobile prin fals și uz de fals și a primit sume mari de bani pe chirii, sute de mii de euro însușiți fără scrupule. Iar Augustin Lazăr, procurorul criminal al Aiudului, a închis dosarele acestui tembel greoi și gângav, care habar nu are ce întrebări vor fi la refendumul inițiat chiar de el.

Deci nu ajutați, din „spirit civic”, să existe cvorum pentru această mascaradă electorală ascunsă, curvit și ticălos, sub masca „dreptății”!

Punct.

Iulian Capsali