365 de locuri de parcare, staţii de încărcare pentru maşinile electrice, 12 locuri pentru motociclete/mopede și rastele pentru biciclete – aşa arată parkingul ce se va construi în cartierul Mărăşti, a anunţat pe pagina sa de facebook, viceprimarul Clujului, Dan Tarcea.

În ultima ședință a Consiliului local au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui nou parking în cartierul Mărăști.

Parking-ul va fi pe strada Trotușului nr. 5, pe un teren în suprafață de 3150 mp, ocupat în prezent de 14 locuri de parcare și de 62 de garaje ce urmează să fie demolate.

Constructia va avea un regim de înălțime de 2S+D+P+2E+T și o capacitate de 365 de locuri de parcare, dintre care 10 destinate persoanelor cu dizabilități deținătoare de autoturisme,10 pentru autoturisme electrice cu stații de încărcare aferente, 12 pentru motociclete/mopede și rastele pentru biciclete.

Valoarea totală a investiției se ridică la 29,5 milioane de lei fără TVA, se titrează pe pagina de Facebook a viceprimarului Dan Tarcea.

NapocaNews