Alianța 2020 USR PLUS a organizat, astăzi, în Piața Unirii din Cluj-Napoca primul miting electoral la care au participat doar câteva sute de persoane, venite să îi audă pe pe președinții celor două partide, Dan Barna și Dacian Cioloș, dar și pe candidații Alianței la europarlamentare.

“După trei ani de guvernare PSD, drumul nostru spre victorie începe de la Cluj. Pe 26 mai avem pentru prima dată șansa să ne facem auziți acolo unde contează cel mai mult. La vot! După trei ani de abuzuri și de minciuni, de proteste și umilințe. După trei ani de Dragnea, Nicolicea si Iordache. După trei ani de hoție și de prostie. Pe 26 mai le răspundem așa cum trebuie, la vot! Acum e momentul nostru, al oamenilor decenți din România”, a spus președintele USR Dan Barna.

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Cioloș, a declarat la rândul lui că reprezentanții Alianței 2020 știu exact care e fundația pe care trebuie să fie clădită construcția unei Românii sănătoase.

”Acești ultimi 30 de ani ne-au arătat foarte clar care sunt lucrurile de care trebuie să ne debarasăm, pentru ca societatea noastră să se însănătoșească. Cine vrea să cultive ideea că România are nevoie de un salvator, vrea să ne deresponsabilizeze, să ne slăbească încrederea în noi înșine și să sape la ceea ce poate fi bunul nostru cel mai de preț în anii care vin: încrederea în forța noastră comună! Da! Putem alege! Avem de ales! Am ajuns la capătul răbdării și trebuie să le spunem pe șleau: Până aici! Fără hoție. Fără prostie. Fără sărăcie. Vă doresc să trăiți într-o Românie, enervant de normală. Ardelenește de normală. O Românie în care oameni normali la cap, cu bun-simț, au grijă cât de bine pot de țara asta. Eu de asta sunt aici și asta vreau să vă propun: o țară normală la cap”, a afirmat Cioloș.

 

Radu Ștefan