După ce Tribunalul Cluj a interzis orice activitate de acest gen, Curtea de Apel Cluj a anulat recent acea hotărâre și a dat o alta, mai îngăduitoare cu Uber.

Războiul dintre taximetriști și platforma Uber va fi tranșat la Înalta Curte de Casație și Justiție.Activitatea principală de taximetrie, de transport, nu a fost interzisă prin decizia Curții. (judecătorul Lucian Marian)

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Cluj, judecătorul Lucian Marian, explică decizia magistraților din completul specializat, dată în cazul Uber.

El arată că, inițial, Tribunalul a interzis activitatea de transport persoane prin platforma Uber, dar sentința a fost atacată la Curtea de Apel. În a doua fază a procesului, judecătorii au modificat sentința inițială și au interzis doar consilierea și suportul tehnic pe care Uber România le oferă proprietarilor de mașini care doresc să intre în platformă, titrează Radio Cluj.

Judecătorul Lucian Marian arată că, prin această decizie, activitatea de transport persoane poate fi realizată în continuare.

NapocaNews