Evenimentul va reuni circa 130 de expozanți din întreaga țară și se va desfășura în perioada 21-23 iunie pe platoul Sălii Sporturilor ,,Horia Demian”.

La Târgul Produs de România, cel mai mare festival de tradiții și folclor, vor fi expuse produse tradiționale și meșteșugărești. Vor fi prezenți mici fermieri din toate zonele etnofolclorice ale României care aduc cu ei celebrele brânzeturi de Sibiu sau Bucovina, preparate din carne gătite după rețete tradiționale, precum cârnați, șuncă, slănină sau alte delicatese, inclusiv cele specific tătărești.

De asemenea, vizitatorii vor putea achiziționa dulcețuri și șerbeturi, sucuri și siropuri naturale, pâine, prăjituri și ciocolată de casă sau turtă dulce, precum și legume și fructe de sezon. Nu vor lipsi nici uleiurile presate la rece, produsele apicole, vinurile și berea artizanală.

Artizani din întreaga țară vor prezenta costume populare și accesorii specifice zonelor lor de proveniență, podoabe lucrate de mână, obiecte sculptate în lemn, ceramică și sticlă ornamentală, încălțăminte și produse de papetărie executate manual, lavandă și cosmetice naturale.

Vizitatorii târgului vor avea ocazia să se reîntâlnească cu artiști îndrăgiți, care vor susține zilnic spectacole de muzică și jocuri populare, din toate zonele României.

NapocaNews