Partenera fundaşului echipei naţional de tineret, Cristian Manea, a fost agresată la finalul meciului dintre Franţa şi România, scor 0-0, de la Euro.

GSP.ro a publicat mai multe fotografii care confirmă incidentul. Iubita lui Cristi Manea apare în imagini, fiind plină de sânge.

Ziaristul Decebal Rădulescu susţine că totul ar fi plecat de la un gest al lui Cristi Manea, care a mers să îşi îmbrăţişeze partenera, la finalul meciului care i-a adus României calificarea în semifinalele Europeanului de tineret.

O spectatoare i-ar fi luat faţa iubitei fotbalistului şi i-a cerut lui Manea să facă o poză, moment în care fundaşul ar fi bruscat-o violent. Apoi, lucrurile au degenerat, iar fotbalistul a fost îmbrâncit de partenerul spectatoarei, în timp ce iubita lui Manea a primit un picior în faţă, în îmbulzeală.

Din informaţiile transmise de corespondentul Telekom Sport, Anda Maxim, iubita lui Manea a fost agresată de fanii din grupul „Uniţi Sub Tricolor”.

„Îmi pare rău că prietena lui Cristi Manea a fost lovită în tribune. Nu-mi pot explica”, a declarat selecţionerul Mirel Rădoi, la finalul meciului.

NapocaNews