Două cazuri de fetițe răpite în ultima vreme. Una cu concursul Statului, care și-a folosit toate resursele – Direcția de protecție a copilului împreună cu judecători, procurori, polițiști șamd, o adevărată industrie a adopțiilor care a împânzit România și găsește portițe pentru „exportul” de copii. Totul la intervenția ambasadei SUA, părinții fiind cetățeni americani. S-au folosit acte false, un pașaport cu poză făcută cu telefonul, Sorina neputând să fie dată în adopție întrucât avea un frate biologic în țară.
Nu a contat nimic, a fost luată ca un miel la tăiere și dusă din țară.

O altă nenorocire s-a întâmplat astăzi: o fetiță răpită care a sunat ieri DE TREI ORI la 112, o rețea pentru apeluri de urgență administrată de STS. A fost localizată greșit – STS a furnizat o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. După ce bănuiala s-a oprit asupra unei locații din orașul Caracal, în loc să spargă ușa așa cum fac în alte cazuri, inclusiv de corupție, organele statului au pândit să nu iasă și să nu între nimeni, vreme de câteva ore, până au primit mandatul de percheziție.
Au mai găsit resturi umane și bijuteriile a 4 (patru) fete ce au fost tranșate și arse cu acid de criminalul în serie, care își lua victimele de pe marginea drumurilor din comunele din jurul orașului, cu mașina proprie, tinere fete care stăteau la ocazie.

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela criminalul i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?»(…) Dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie”

Statul este captiv unor centre de comandă străine și are instituțiile puse în solda acestora, pentru acapararea totală a politicului. STS și-a folosit resursele pentru o amplă operațiune de fraudare a votului la ultimele alegeri, dovedită chiar din actele BEC, prin care a dat lovitură de grație celui mai mare partid din România, al cărui lider începuse să devină preocupat de SUVERANITATEA României. În schimb este incapabil să dea coordonatele unui copil aflat în pericol de moarte.

România, apără-ți copiii!
Voi fi prezent la acest protest* în apărarea copiilor români desconsiderați de autorități.
Sâmbăta aceasta, pe 27 Iulie, ora 18,00
Piața Universității

*protest organizat de Platforma Împreună

Iulian Capsali