După ce l-au tocat pe Al. Cumpanasu, inclusiv prin vocea unui expert în anticomunism ca Vladimir Tismăneanu, care și-a adus aminte de reflexele bolșevice căpătate în familie și a folosit un limbaj tipic de propagandist ca să-i distrugă total credibilitatea, a venit rândul avocatului Tonel Pop, despre care presa securistă se referă ca la „avocatul care spune că reprezintă (sic!) familia Luizei Melencu”.

Acesta este ținta unei mari campanii de calomniere. Ar fi, vezi doamne, pesedist (chestiune care nu i-ar mai da dreptul la viață socială, în logica fascistă a #rezist și a juntei globaliste la putere), își face selfiuri în „casa groazei”, este „avocatul clanurilor din Olt” samd.

De ce încurcă Statul Subteran acest avocat, implicat prin lege în cercetarea probelor ce se adună în cazul Dincă? Păi acesta susține chestiuni de neacceptat și este neavenit în cercetările care au pus sub semnul întrebării onestitatea instituțiilor statului. Ca o scurtă paranteză, secția pe care Johannis și partidele #rezist vrea să o desființeze, SIIJ, este deja implicată în cercetarea celor care și-au dovedit incompetența în cazul Caracal, dacă nu chiar legătura criminală a acestora cu traficul de carne vie, legătură care duce inclusiv la unitatea de la Deveselu (subiect tabu în presa mainstream după vizita ambasadorului Klemm la ministrul Fifor).

Să le luăm una câte una, fără să avem pretenția de a epuiza temele:

– Dincă NU a acționat singur, ci face parte dintr-o rețea. Asta în timp ce Sistemul îl prezintă că pe un „lup singuratic”, un criminal în serie care acționa de capul lui. Famila Luizei a primit DOUĂ telefoane de la DOI oameni diferiți, care-i linișteau în privința fetei răpite cum că ar fi „plecată în afară că să facă bani”. După voce, unul era mai în etate (posibil să fie chiar Gh. Dincă), celălalt însă era mult mai tânăr, în jur de 30 de ani. Concluzia e logică: Dincă nu era singur.

– Sacul găsit zilele trecute în pădure, despre care se spunea că ar conține resturile calcinate ale Luizei, este „plantat” ca probă de curând, nicidecum de multe luni. După ploile abundente din această vara, sacul ce conținea cenușă și fragmente de oase se găsea într-o stare care demonstrează faptul că cineva (o rețea în legătură cu instituțiile?) îl îndrumă pe Dincă să aducă probe care să îndepărteze cercetarea de pistele reale.

Totodată, avocatul Pop suține public chestiuni care denotă că România nu este un stat de drept. Denunță presiunile din partea serviciilor secrete în cazul Caracal. Pentru că acest caz, susțin ofițerii implicați, ar „destabiliza țara”. Din acest motiv, cazul Caracal trebuie ținut departe de opinia publică internă și internațională, pentru ca Sistemul să poată prolifera fără să fie zguduit de o realitate crudă: el este creat strict pentru controlul cetățeanului și apărarea intereselor globalist-corporatocrate, nu este gândit ca să APERE cetățeanul.

Denunță de asemenea presiunea trusturilor de presă (securiste – nota mea), care șantajează prin înregistrări făcute ilegal și vor să-și introducă proprii oameni, proprii avocați, în aceste cercetări, tocmai ca să controleze informația ce iese în public.
Cea de-a treia forță care se opune adevărului, ne spune avocatul familiei Melencu, este chiar a clanurilor criminale din zonă, care vor să-și păstreze rețelele și privilegiile, mai ales că simbioza lor cu poliția, procuratura și serviciile este tulburată de acest caz care a explodat în spațiul public.

Iulian Capsali