Căpitanul echipei scoţiene de fotbal Celtic Glasgow, Scott Brown, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi nu trebuie să fie prea optimişti înaintea meciului revanşă cu CFR Cluj, de marţi seara.

„Arătăm solid şi trebuie să arătăm acest lucru pe Celtic Park, dar nu vrem să părem foarte optimişti şi să credem că se vom califica”, a declarat Brown, citat de site-ul clubului.

„Băieţii din atac sunt în formă şi trebuie să ne asigurăm că o menţin. Partea bună e că nu doar unul sau doi jucători marcheză, ci sunt patru, cinci sau şase jucători care înscriu”, a subliniat Brown.

Celtic a ajuns la cinci meciuri în cupele europene, la care se adaugă cele două din campionat şi are o medie foarte bună de goluri.

”Nu ne putem baza pe aceiaşi 11 jucători să joace săptămână de săptămână. Sunt foarte multe jocuri şi schimbări din cauza accidentărilor şi oboselii în timpul sezonului. Nu ai garantat un loc de titular, dar băieţii continuă să fie fenomenali. Au ritm şi energie. Nivelul pressingului din repriza a doua cu Motherwell (5-2 pentru campioni) a fost fenomenal.

Celtic şi CFR se vor înfrunta marţi, de la ora 21:45, pe Celtic Park, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, după 1-1 la Cluj-Napoca, săptămâna trecută.