Cei de la CFR Cluj par sa aiba ceva probleme financiare, chiar daca debutul de campionat si cel din cupele europene a fost pana acum impecabil, cu calificarea in turul III preliminar UEFA Champions League.

Cel care a lansat aceasta informatie este fostul arbitru international Ion Craciunescu, aflat in studioul unei televiziuni de sport. Acesta spune ca lipsa transferurilor facute pe bani e cauzata de investitiile neacoperite ale clujenilor din ultimele 2 campionate.

„Cei de la CFR au niste probleme financiare serioase, va spun din sursele mele. Va fi greu sa se investeasca, CFR a cheltuit foarte mult anul trecut”, a fost declaratia lui Craciunescu, fost arbitru la finala Champions League din 1995, pentru DigiSport.

In aceasta vara la CFR au fost adusi mai multi jucatori, dar cei mai multi dintre ei liberi de contract, printre care: Yacouba Sylla (Stromsgodset), Andrei Burca (FC Botosani), Mario Rondon (Gaz Metan Medias), Michael Pereira (Malatyaspor), Mihai Butean (Astra Giurgiu), Luis Aurelio (Gaz Metan Medias), Mike Cestor (Astra Giurgiu), sau Mateo Susic (Sheriff).

Doar 500.000 de euro a platit CFR Cluj pentru transferuri, in aceasta perioada de mercato.