Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, marturiseste ca este foarte suparat dupa ce echipa lui a pierdut prima mansa a play-off-ului Champions League, acasa cu Slavia Praga.

Tehnicianul campioanei Romaniei spune ca a fost invins de o echipa care a dominat teritorial si la posesie, insa nu si la capitolul ocazii.

Mai mult, el sustine ca golul victoriei oaspetilor a fost unul „ca la tenis de masa”, primit extrem de usor de formatia sa.

„Suntem foarte suparati de rezultat. In prima repriza ne-au dominat la posesie si la pase, dar nu la ocazii. Noi am avut doua ratari mari ale lui Tucudean, o data cu capul, o data cu piciorul, si una a lui Djokovic. Eu nu mi-aduc aminte de un sut pe spatiul portii trimis de ei.

Au dat un gol ca la tenis de masa, a dat cu latul, am primit golul mult prea usor. In repriza a doua, nu au avut niciun sut. Nu imi aduc aminte. Cel mai bun om al lor a fost portarul, chiar daca au o echipa ofensiva. Nu stiu ce va fi la retur”, a spus Petrescu, conform DigiSport.

 

NapocaNews