Primarul Clujului, Emil Boc (PNL), a anuntat luni seara pe Facebook ca zilele trecute a fost transmis publicului newsletter-ul cu numarul 4 realizat de primarie, prin intermediul caruia cetatenii sunt tinuti la curent cu deciziile si realizarile municipalitatii.

„Vineri, 9 august, a fost transmis newsletter-ul cu numarul 4 realizat de Primaria Cluj-Napoca. Continutul acestei editii poate fi vizualizat accesand urmatorul LINK. ‘Newsletter Primaria Cluj-Napoca’ este buletinul informativ digital al municipalitatii, lansat in luna mai a acestui an.

Newsletterul Primariei ofera abonatilor un sumar al celor mai importante informatii comunicate de municipalitate in perioada anterioara cu privire la proiectele orasului, evenimente majore si alte subiecte de impact pentru comunitate„, a precizat Emil Boc pe Facebook.

De exemplu, prin intermediul celui mai recent numar al newsletter-ului clujenii obtin informatii importante, imagini si detalii despre mai multe subiecte de interes maxim pentru ei, cum ar fi:

Bugetarea participativa 2019 – ultimele zile pentru depunerea proiectelor5 oferte depuse pentru Trenul Metropolitan si MetrouDemarare lucrari pentru studii arheologice aferente Centurii Metropolitane a ClujuluiClujBike: 3.500 de carduri noi pentru sistemul de bike sharingPremiile „Tineri cercetatori in stiinta si inginerie”Proiect european: Inceperea lucrarilor pentru Parcul Tineretului – Padurea ClujenilorSistem nou de colectare a deseurilor de pe raul SomesColectare selectiva: calendarul intalnirilor programate pentru informarea cetatenilor in perioada august – decembrieParkingPay – aplicatie mobila pentru plata parcarilor stradale cu cardul bancarParcometre noi si plata de pe telefonul mobil pentru parcarile cu bariera din Piata Unirii si Piata Mihai ViteazulStrada Buna-Ziua: lucrari pentru supralargire si modernizareStadiu lucrari poduri: Podul N si Podul FabriciiPrimaria continua lucrarile de modernizare a strazilorAu fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru parking AzugaO noua etapa de dezinsectieSiguranta circulatiei: treceri de pietoni cu marcaj 3DScaun VR la Centrul de informare turistica #VisitClujServicii online si Evenimente.

Primarul reaminteste ca Buletinul informativ este transmis lunar si functioneaza pe baza de abonare individuala cu adresa de e-mail, abonamentele putand fi facute tot online, pe site-ul primariei Cluj-Napoca.

NapocaNews