Marți seară, în jurul orei 19:30, o femeie a anunțat Poliția că a fost amenințată cu arma, în trafic. De aici a pornit sarabanda de scene mafiote desfășurate în centrul Clujului.

Agresorii erau doi tineri aflați într-o mașină cu numere de Olt. Ei au fost urmăriți de Poliție și de mascați până în campusul studențesc Hașdeu, unde au fost imobilizați de polițiști și încătușați.

Până să fie prinși de poliție, cei doi bărbați cu cagule care le acopereau chipurile au amenințat o șoferiță în trafic.

În jurul orei 19:30, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca, o femeie care conducea un autovehicul a fost amenintata in trafic cu un pistol de catre doua persoane aflate intr-un alt autovehicul, persoane care aveau fetele acoperite cu cagule.

În urma sesizării, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificări pentru depistarea celor două persoane.

În scurt timp, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au găsit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele două persoane, la intersecția străzilor Piezișă cu Clinicilor.

De asemenea, au fost identificate persoanele în cauză, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați de 27 și 31 de ani, din comunele Florești și Iara, județul Cluj.

 

NapocaNews