Sâmbătă, 7 septembrie, între orele 18.00 şi 21.00, în Piaţa Victoriei are loc un eveniment de amploare la care participă zeci de biserici evanghelice din Bucureşti. Participanţii se vor ruga pentru România şi vor cânta imnuri creştine.

„Am primit aprobare din partea Primăriei Capitalei ca să avem o întâlnire prin care mai multe biserici din Bucureşti să ne rugăm pentru ţară. Vrem să ne rugăm, să cântăm, nu e o manifestaţie contra cuiva, nu e o manifestaţie de susţinere a unui partid, ci doar ne rugăm lui Dumnezeu să binecuvinteze ţara noastră şi credem că Dumnezeu ne răspunde la rugăcine”, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, pastorul Ioan Ceuţă, unul dintre iniţiatorii evenimentului.

La eveniment vor participa reprezentanţi a peste 20 de biserici din Bucureşti. Potrivit organizatorilor, orice persoană interesată poate participa la rugăciunea din Piaţa Victoriei, indiferent de apartenenţă religioasă.

„Este prima dată când are loc acest eveniment, este ceva unic. Am considerat că trebuie să mergem în Piaţa Victoriei, unde au fost numai huiduieli şi bătăi, să ne rugăm lui Dumnezeu pentru România, pentru cetăţeni, pentru autorităţi. Noi credeam că Dumnezeu nu a uitat România”, a mai precizat Ioan Ceuţă, pastor al Bisericii Harul din Bucureşti şi fondator al Centrului Creştin Bucureşti şi al Scolii Româno-Finlandeze.

NapocaNews