18 noi hotspot-uri de wi-fi gratuit în Cluj-Napoca! Primarul Emil Boc a anunţat vineri, 13 septembrie, pe pagina sa de facebook, că a fost semnat contractul pentru montarea acestora. Termenul de implementare este 90 de zile.

El a mai precizat că municipiul beneficiază de finanțare europeană în valoare de 15.000 euro pentru instalarea în spațiile publice a mai multor puncte wireless de acces deschis la internet.

Cele 18 locații în care va fi implementat proiectul sunt: Parcul Rozelor, Piața Unirii – latura vestică, Piața Unirii – latura nordică, str. Potaissa, stația Minerva, stația Piața 1 Mai, Parc Grigorescu (1 Decembrie 1918), Parc Iuliu Prodan (cart. Zorilor), Universitatea de Artă și Design (Parcul Central), stația Calea Mănăștur, Blvd Eroilor (Cinema Victoria), stația Flora (Calea Florești 75), Piața Avram Iancu nord (zona Prefecturii), stația Sora (spre cart. Mănăștur), str. Emil Isac (Colegiul Național „George Barițiu), str. George Barițiu (zona UTCN), intersecție Baba Novac-Avram Iancu (Bastionul Croitorilor), Parc Detunata.

Călătorii cu mijloacele de transport public din oraș pot accesa internetul gratuit în autobuze și tramvaie, dar și să își încarce telefoanele sau tabletele.

NapocaNews