Recenta descoperire a cadavrului micuței Adrian Feraru, din comuna Gura Suții (Dâmbovița), caz în care principalul suspect este un olandez, a stârnit revoltă în spațiul public.

Jurnalistul Cristian Botez a scris pe facebook că acesta nu este un caz izolat, ci dimpotrivă, România a devenit un punct de atracție pentru „turismul sexual”, profitând de copii săraci sau instituționalizați, totul sub nasul autorităților care preferă să închidă ochii.

Botez afirmă că aceste persoane folosesc apartamente închiriate în Centrul Vechi al Capitalei pentru a desfășura adevărate orori cu copiii pe care îi racolează sau îi răpesc.

„Referitor la cazul Adrianei Fieraru, fetita de 11 ani, din satul Gura Sutii, județul Dâmbovița, dispărută vineri ora 17.00 și găsită ieri moarta pe un camp. Copila răpită, torturata și ucisă(expertiza medico-legala de azi, luni, va aduce elemente noi) de un cetățean olandez identificat, spune Politia, dar care a părăsit intre timp Romania.

Oameni buni, ca la autorități nu îmi mai vine sa urlu, ca urlu degeaba!

Colcăie Bucureștiul, Centrul orașului și nu numai, de pedofili, de homosexuali în căutare de copii și adolescenți! Locuiesc în Centru de decenii și știu ce se întâmplă aici! Nu exista bloc în care sa nu fie cel putin câteva apartamente care se închiriază în regim Airbnb, căutate în special de cei care practica turismul sexual, de cei care bântuie pe străzi, prin cartiere, pe lângă piețe și gări, pe la guri de metrou, prin locuri prin care zburda copii cerșetori sau amărați fugiți de acasă ori lăsați de izbeliște de părinti iresponsabili! Nu se înregistrează datele acestor indivizi, veniți din Occident, cel mai adesea. Administratorii blocului habar nu au cine vine și se cazează pentru o zi, doua sau trei. Vecinii de mai peste tot , în aceasta zona, vorbesc în șoaptă despre grozăviile care se petrec în aceste apartamente. Văd, aud, dar tremură de frică. Țigani tatuați, maldăre de mușchi si cefe groase, îmbrăcați in negru mai toți, vin-pleacă, intra-ies din aceste blocuri, pregătesc terenul in apartamente. Mașini cu avariile pornite stau parcate pe lângă blocurile cu pricina, la supraveghere sau în așteptare. Pe bulevardele Dacia, Magheru, Bălcescu si străzile din împrejurimi. În marile hoteluri nu pot pătrunde. Sheraton, Ambasador, Inter, Lido nu accepta străini cu copii sau adolescenți la camera”, a scris el.

Ziaristul mai spune că autoritățile știu ce se petrece, Ministerul de Interne și serviciile de informații au toate datele despre grozăviile din România, dar nu iau nicio măsură.

NapocaNews