Procurorul din Caracal care a descins abia la ora 6 dimineața în casa lui Gheorghe Dincă, va fi pus sub învinuire

Cristian Popescu, procurorul din Caracal care a descins abia la ora 6 dimineața în casa lui Gheorghe Dincă, va fi pus sub învinuire de Secția Specială. Vor fi făcuți suspecți și trei polițiști alături de acesta, potrivit g4media.ro

Săptămâna viitoare, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) va începe urmărirea penală pe numele lui Cristian Ovidiu Popescu, dar și a a altor trei polițiști, în cazul Caracal.

Cei patru vor fi citați ca suspecți în dosarul cu privire la interevenția care ar fi trebuit să o salveze pe Alexandra Măceșanu.

Cristian Popescu este procurorul care a coordonat intrarea la ora 6 dimineața în casa monstrului din Caracal, în noaptea de 25 spre 26 iulie.

„Procurorii din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție au dispus, la data de 28 iulie 2019, începerea urmăririi penale în rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmarire penală au acționat/nu au acționat în contextul cercetărilor care s-au desfășurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt”, se arăta într-un comunicat al SIIJ remis la sfârșitul lunii iulie.

NapocaNews