Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a avut o prima reactie dupa infrangerea dura in fata celor de la Viitorul, scor 1-3 in meciul de duminica din Liga 1, disputat la Ovidiu.

Partida a fost clar controlata de baietii lui Hagi, care au marcat prin Rivaldinho, Matei si Peteleu, ultimul semnand un autogol hilar.

Liga 1: Viitorul face cel mai bun meci al sezonului si o invinge clar pe CFR Cluj. Eurogol semnat de Cosmin Matei

Dupa meci, „Super Dan” a recunoscut ca prima repriza a fost cea mai slaba de cand el o antreneaza pe CFR: „Cea mai slaba repriza de cand sunt eu la CFR, dar a fost si meritul lor. Cand stai prin aeroporturi si avioane, poate cu alte echipe castigi, dar cu Viitorul e greu. E clar ca primul greu il da Peteleu, iar al doilea e de la 50 de metri. Am avut si noi ocazii sa facem 2-1, dar Cabuz, poate cel mai bun de pe teren a scos tot. La 3-0 am incercat, am avut niste ocazii rarisime, dar a fost prea tarziu”, spunea fostul jucator al lui Chelsea, pentru TelekomSport.

Intrebat daca exista o oferta pe numele sau de la Dinamo Moscova, asa cum s-a speculat, Petrescu spunea: „Numele meu e mereu vehiculat, dar dupa o asemenea infrangere, nu am starea sa vorbesc despre asa ceva. Daca s-au gandit cei de la Dinamo Moscova la mine e bine”, mai adauga „Bursucul”.

CFR si Viitorul sunt pe primul loc in L1, la egalitate de puncte, cu 24 de lungimi. In spatele lor e Craiova, cu 23 de puncte.

NapocaNews