Că Johannis e susținut de patronul Schweighofer nu e un secret. El oricum pune la îndemâna germanicilor tot ce se poate, în acest caz cu prețul distrugerilor ireversibile ale ecosistemelor din Carpați.

Fabricile Schweighofer sunt niște uriașe ascuțitori: pe o parte intră copacul, pe alta iese rumegușul.

Foamea de lemn este insațiabilă, iar munții cheliți de copaci stau mărturie.

Desigur, totul stă pe un sistem corupt și pe indivizi fără scrupule. Iată însă că acum s-a ajuns la crime, tăietorii ilegali amenință și ucid pădurari.

Liviu Pop, un munte de om, tatăl a trei copii, a fost ucis într-o pădure din Maramureș.

Unul dintre suspecți, un individ cu un trecut marcat de violențe, este fiul prim-procuroarei din Târgu Lăpuș, milionar în euro și angajat la o firmă implicată în scandaluri privind tăierile ilegale de păduri, conform unor jurnaliști locali.

Ați văzut pe actualul imbecil care conduce România să-și „manifeste îngrijorarea” cu privire la mafia care taie ilegal pădurile țării? Dar asupra Procuraturii, care are grijă să tergiverseze dosarele în care sunt implicate violențele (peste 500 în ultimii ani) asupra pădurarilor, inspectorilor și jurnaliștilor? Cum e posibil ca suspecții de omorul lui Liviu să fie lăsați în libertate de procurori?

Măcelul din păduri trebuie oprit! Corupția există! Căutați-o inclusiv la Cotroceni sau în parchete, poliție și justiție!

Iulian Capsali